Parfum-nieuws.nl is een geautoriseerde distributeur van

Handgemaakt en veganistisch uit Duitsland

DIREKT KOPEN

XAXX opent een nieuwe wereld van geuren met de beste kwaliteit parfums in de Intense-klasse en meer ...

XAXX® SPECIAL CARE

Hoogwaardige producten met een zichtbaar, snel effect plus langdurige anti-aging effecten.

XAXX® SPECIAL CARE XERAXX

Voor een veeleisende huid, het verbeteren van de elasticiteit en veerkracht met als doel het verminderen van rimpels en fijne lijntjes te egale teint te bereiken om het uiterlijk te verbeteren en de huid er frisser.

Belangrijke actieve ingrediënten:

Tripeptide - Copper Complex is ontworpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren, de collageen- en elastinesynthese te verhogen en daardoor rimpels te voorkomen en te verminderen. De huidbarrière wordt hersteld, de huid wordt elastischer, verdere anti-inflammatoire, antioxiderende eigenschappen worden bepaald.

 

Hexapeptide- 8 zorgt voor een snelle zichtbare vermindering van de expressie rimpels en lijnen, die met name worden veroorzaakt door de samentrekking van gezichtsspieren en de huid er steviger en gevoerd.

 

Het zeer effectieve octapeptide (Octapeptide-3) zorgt voor een gladder, meer gelijkmatig uiterlijk van de huid bij regelmatig gebruik. Bovendien is het in staat om spiersamentrekkingen te verminderen, waardoor gelaatstrekken sneller kunnen ontspannen. Kleine rimpels worden verminderd, de huid ziet er steviger en jonger uit.

Een extract van sojabonen bevat geïsoleerde eiwitten, glycoproteïnen en polysacchariden treden vrij consequent tegen vroegtijdige stress en licht geïnduceerde huidveroudering. Er is bevestigd dat het werkzame stof-extract een invloed heeft op celreacties en dat er een aanzienlijke toename in eiwitsynthese is. Dit resulteert in een verbetering van het microreliëf van de huid en bovendien een buitengewone antistressactiviteit na UV-straling. Een effectief beschermend effect voorkomt DNA-schade.

Het actieve bestanddeel van cellulosederivaten, biopolymeren en een microalgen (paarsrode algen) verfijnt de microstructuur van de huid. Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, ogen en voorhoofd kan worden verminderd, de ruwheid van de huid wordt verminderd en droogheid symptomen aanzienlijk verminderd, de huid egaler, gladder en ziet gevoed.

Ingekapselde retinol bevat een hoge concentratie van retinol in de zuiverste en meest actieve vorm van vitamine A. Het steunsysteem (lecithine), wordt getransporteerd naar diepere lagen van de huid ondersteunt collageensynthese en is effectief tegen de vorming van rimpels. Bovendien heeft dit ingekapselde retinol een verhoogde retinol-stabiliteit en vertoont het geen huidirritatie.

Verschillende extracten van Aloë Vera Barbadensis, Aloë Vera Barbadensis, Centella Asiatica, zoethoutwortelextract


Toepassing:

Gebruik zo nodig ongeveer 2-4 ml.
Breng het masker gelijkmatig en royaal aan op gezicht, hals of decolleté en was het af met lauw water na ongeveer 15-20 minuten.
Je merkt na 2 minuten een merkbaar strakkere uitwerking en ook nog lang daarna voel je dit gevoel.
Daarna raden we de Moisture Booster van XAXX® aan met hyaluronzuren, aloë vera en kaviaarextracten.

Verdere toepassing:
Gedeeltelijk licht op het gezicht (schoongemaakt) en wacht 5-10 minuten. Breng het daarna aan op het ververste gezicht, verzorgingsproduct of make-up.
Let op: vermijd oogcontact bij gebruik van het masker!

XAXX® SPECIAL CARE DETOXX

Voor een veeleisende huid, het verbeteren van de elasticiteit en veerkracht met als doel het verminderen van rimpels en fijne lijntjes te egale teint te bereiken om het uiterlijk te verbeteren en de huid er frisser.
Anti-aging gel met witte actieve parels en aloë vera kralen
Exclusief product voor veeleisende, rijpe huid. Het regeneratieproces van de huid wordt bevorderd, de huid wordt beschermd tegen schadelijke omgevingsfactoren en huidfuncties, die verantwoordelijk zijn voor elasticiteit, vitaliteit en stevigheid, worden ondersteund en verbeterd

Actieve ingrediënten:

Japans bloedgras gewonnen uit de wortel van de plant, groeit in Azië en Australië, overleeft extreem zoute en droge gebieden.
Het is rijk aan kalium en 3-dimethylsulfopropionale (DMSP). Deze verbinding zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid, met tot 24 uur lang effect op de lange termijn.

Vochtinbrengen van de opperhuid, kaliumionen en DMSP helpen ook om de celosmotische druk te behouden.

Hyaluronzuren met laag en hoog molecuulgewicht bieden ook een optimaal vochtgehalte.
Eiwitten van de witte lupine verbeteren de synthese van de eigen lipiden van de huid, het celmetabolisme, bevorderen de regeneratie van de huidbarrière en beperken het verlies van water in de huid.
Kaviaarextract reactiveert de natuurlijke afweer van de huid, heeft vochtbindende, verstevigende, elasticiteitsverhogende eigenschappen

 

Daarnaast bevat de gel aloë vera-extract in de groene medicijnbolletjes en witte geneesmiddelparels met het anti-vervuilingsmiddel Biosaccharide Gum-1 als een polysaccharidematrix.


Informatie over de witte parels

Ingebed in de parel is een polysaccharidematrix

Het vormt een barrière tegen verschillende vormen van schadelijke milieu-invloeden

v Bescherming tegen UV-schade
v Bescherming tegen zwevende deeltjes, zware metalen
v Bescherming tegen chemische stimuli
v Bescherming tegen intracellulaire en extracellulaire schade

Het doel is preventie

v van oxidatieve stress (vrije radicalen)
v van ontsteking, pigmentatie, veroorzaakt door toenemende verstedelijking
v versnelde, voortijdige veroudering van de huid

Tip:
1. Ideale vochtinbrengende crème na het scheren
2. Royaal aangebracht na een zonnebrand, het verlicht de pijn, koelt en hydrateert en helpt bij genezing.

XERAXX en DETOXX testen nu - individueel of in een set

XERAXX en DETOXX 50 ml elk slechts 89,00 € (178 € / 100 ml incl. BTW) plus verzendkosten of 178,00 € per set (2x50 ml)

Wat is XAXX?

XAXX - Perfume of the Intense Class

 

Volg XAXX in een fascinerende wereld van geuren. Of het nu sensueel, elegant, sportief, maritiem of warm en zoet oosters is ... Xaxx is nieuw en intens. Met XAXX laat u een blijvende indruk na.
Parfums "Made in Germany" met dat speciale iets ...

 

Alle XAXX-geuren zijn handgemaakt van prachtige grondstoffen en voldoen allemaal aan het kwaliteitsniveau Intense.

Omdat alle XAXX-geuren geen grondstoffen en additieven van dierlijke oorsprong gebruiken, voldoen alle XAXX-geuren ook aan de normen van veganistische producten.

Hoe vind ik de juiste geur voor mij?

Vind jouw XAXX-geur hier

Profiteer van onze vaste voordelen en het VIP-klantenprogramma met 20% korting en meer!

Wat is een intense parfum ? - Laat me het uitleggen ...

Test nu en overtuig jezelf ...

Omdat XAXX betekent kopen zonder risico en spijt!

Koop geur zonder advies is meestal een bepaald risico, omdat je niet van tevoren weet boven de geur zelf of de ontvanger echt leuk vindt. Niet zo met XAXX. Hier hebt u als nieuwe klant de mogelijkheid om van tevoren een testset samen te stellen.

Je kunt maximaal 4 geuren samenstellen als een testset en deze bestellen voor een sensationeel lage prijs om het vervolgens thuis in alle rust te testen en zo je persoonlijke geur te ontdekken en vooral om jezelf te overtuigen van de kwaliteit van XAXX.

Onafhankelijke verkooppartner - Dit is geen officiële website van de XAXX UG