Chloé parfum

Stijlvolle parfumflesjes met veelal een kenmerkend strikje en bloemrijke geuren; daar staan de parfums van Chloé om bekend. Gaby Aghion is de oprichtster van het merk Chloé en begon in de jaren ’50 met het ontwerpen van haar eerste Chloé-collectie. Luxueus en elegant; dat is het verhaal achter Chloé. Gaby is van origine Egyptisch en ze is een echte Parisienne. Het modemerk combineert een moderne outfit met mooie details en kwalitatief goede stoffen en die kwaliteit is ook terug te zien in de parfums van Chloé.

De geur van Chloé

De geur Chloé werd in 2008 gelanceerd. In 1975 kwam het eerste parfum voor vrouwen van Chloé al op de markt. De nieuwe editie van deze geur kwam in 2008 op de markt. Het merk is daarnaast vooral bekend als kledingmerk met designers zoals Karl Lagerfeld en Stella McCartney. Zijdezachte kleding, bloemenprints en lange zwierige jurken zijn bekende items uit de collectie van Chloé.

Bloemen en klasse

De parfum van Chloé heeft veelal een klassieke uitstraling, doordat deze in elegante flesjes wordt verkocht. De flesjes zijn onder met verticale lijnen bewerkt en variëren qua vorm van vierkant tot aan rechthoekig. Pasteltinten voeren de boventoon bij de uitstraling van Chloé. De roos is een van de belangrijkste bloemen die in de parfums verwerkt is. Deze staat voor verandering, bevrijding en elegantie en blijft een klassieker.

Verschillende Chloé-geuren

Het parfummerk heeft verschillende variaties; zo is er de Chloé Eau de Parfum, Chloé Eau de Toilette die wat lichter is, de krachtige Chloé Intense Eau de Parfum en L’Eau de Chloé. Daarnaast zijn er de geuren Chloé Love, Roses de Chloé, Signature, Chloé Narcisse en Chloé Love Story met diverse parfums. De geuren zijn ook in kleinere verpakkingen verkrijgbaar en bijvoorbeeld ook als bodylotion en deodorant. Voor de stijlvolle, elegante en moderne vrouwen heeft Chloé de perfecte uitstraling en geur. Klassiek, maar toch ook hip; daar staat Chloé voor. Een jonge en sensuele geur maakt het merk Chloé tot een fijn parfum voor een echte vrouw.